Nu ştim sau nu vrem?

Să facem ceva ce TREBUIE făcut!

Cu o nouă atitudine cea pozitiv construită susținem că SOLUȚIA ESTE UNA SINGURĂ!

O NOUĂ CONSTRUCȚIE!

 

O societate este respectată numai dacă funcționează în beneficiul cetățeniilor și asigură mediul propice pentru că economia să performeze.

Trebuie să ne întoarcem cu față către economie, către cei care PRODUC BANI, să implementăm principiile economice și în funcționarea instituțiilor statului dar și în fiecare domeniu de activitate în parte.

României îi trebuie de urgență o viziune economică pe termen mediu și lung, un proiect arhitectural integrat și funcțional pentru toată societatea românească în ansamblul ei.

Trebuie proiectat din nou fiecare domeniu de activitate în parte, în funcție de nevoile actuale dar mai ales anticipând nevoile viitoare ale oamenilor. Toate instituțiile statului trebuie să fie calibrate pe cerințele actuale și să se raporteze la parametrii funcționali, universali valabili, performanți, transparenți, să fie echidistanțe, implicate, prompte.

Construcția Noii Românii trebuie să devină prioritatea națională absolută a tuturor decidentilor actuali și a celor care vor urmă indiferent de convingerile lor politice.

Dacă ne vom uni eforturile și ne vom apuca hotărât și serios de treabă în câțiva ani vom reuși să spunem gata cu tranziția, gata cu generațiile de sacrificiu, gata cu Re-formă,

Re-adaptare, Re... și alți 20 de ani de Re....

Nu ai drepturi pentru a publica.

Sunteți aici: Home Nu ştim sau nu vrem?